• Naturlig Skægolie til fuldskæg, (30 ml.), OAK
  • Nedsat pris
Naturlig Skægolie til fuldskæg, (30 ml.), OAK

Naturlig Skægolie til fuldskæg, (30 ml.), OAK

288,00 DKK
259,20 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

Til dig, der ønsker et flot, naturligt velduftende og velplejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care har fremstillet en skægolie til fuldskæg af de reneste og lækreste ingredienser, der giver dit skæg den helt optimale omsorg og pleje.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

GROW IT - GROOM IT - lad skægget stå, MEN, plej det.

Et flot fuldskæg kræver omsorg og vedligeholdelse.

I løbet af dagen suger dit skæg alle former for dufte til sig, det kan neutraliseres med en god SKÆG OLIE, der frisker og plejer skægget.

HVORFOR BRUGE SKÆGOLIE?
Skæghår er omtrent dobbelt så tykt, som normalt hår. Derudover er skæghår svært at kontrollere, det er tungere og krøller i alle retninger. Det korte skæghår kradser og ridser på (fremmed hud) og, når, det vokser sig længere, har det en tendens til at irritere huden under, især efter trimning, da den tykke del af skægget er skåret af, og derfor giver meget skarpe kanter. Derfor er det vigtigt, at bruge en god naturlig skægolie, der både plejer skæg og hud, giver skægget en let glans med en naturlig duft og blødgør det.

Et flot veltrimmet skæg er nu pænest.

INDHOLD & FUNKTION I DENNE SKÆGOLIE:
Alle olier i skægolie fra OAK NATURAL BEARDCARE er specielt udvalgt til at give ansigt og skæg den bedste pleje og omsorg. Den økologiske vindruekerneolie tilfører vitaminer til hud og skæg. Den rene koldpresset økologiske mandelolie forhindrer huden i at tørre ud og glatter samtidig skørt og uregerligt hår. Økologisk olie af broccoli frø giver det blødeste skæg og økologisk Havtorn olie plejer irriteret hud især efter barbering (retning af kanter). Ved brug af en skægolie gøres skægget blødt og mere elastisk. Brug den regelmæssig så letter du overgangen fra kort til længere skæg væsentligt uden at huden klør eller skægget kradser.

HVORDAN DUFTER DENNE SKÆGOLIE?
Den naturlige skægolie fra OAK har den typiske OAK maskuline duft, der er en sammensætning af bestemte æteriske olier af Vetiver, Enebær og Grapefrugt, der er frisk og varm på samme tid. En skægolie skal helst have en så neutral duft, som muligt.

FREMSTILLING OG CERTIFICERING: Mandel-, Broccoli og Havtorn olie er fremstillet på kontrolleret økologisk jordbrug i Tyskland og Spanien. Den rene vindruekerneolie er fra Italien. Alle ingredienser er fremstillet efter strenge certificeringer hos det tyske BDIH.

Ingrediensliste: Vitis Vinifera Seed Oil (vindruekerneolie), Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (mandelolie), Brassica Oleracea Italica Seed Oil * (Broccoli frø olie), Capryloyl Glycerin / Sebacic Acid Copolymer, Hippophae Rhamnoides Seed Oil *, (Havtorn frø olie), Parfume (naturlige æteriske olier), Diheptylsuccinat, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Alcohol, Citral, Limonene, Linalool * Af kontrolleret økologisk jordbrug

Relaterede produkter

(Der er 6 andre produkter i samme kategori)