• Olie til før barbering roll on fra italienske Saponificio Varesino
Olie til før barbering roll on fra italienske Saponificio Varesino

Pre-Shave roll-on olie, (50ml), Saponificio Varesino

160,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En praktisk plantebaseret pre-shave olie med roll-on fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Pre-Shave olie, der er fremstillet af naturlige olier blødgør huden og giver den beskyttelse under barbering, så din barberskraber glider let og ubesværet over huden.

Pre-Shave roll-on olie fra italienske Saponificio Varesine har en naturlig karakteristisk duft, og leveres i en speciel designet lilla glasflaske, der garanterer maksimal beskyttelse mod lys, hvilket øger holdbarheden og effektiviteten af plantekomponenterne i denne lækre olie.

Produktets lidt grønne farve stammer fra avocadolien. Nøgleingredienser er olier af avocado, hvedekim, mandel og perikon, der alle har fantastiske egenskaber til at fugte, blødgøre, berolige og beskytte huden bedste muligt under barbering, så du undgår røde knopper.

Saponificio Varesino produkter er alle fremstillet 100 % i Italien af vegetabilske ingredienser.

Leveres i en flot speciel fremstillet glasflaske

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

Aftershave, Opuntia...

210,00 DKK

En formidabel luksus aftershave fremstillet vegetabilsk af de bedste plejende ingredienser med den skønneste duft af noter af bergamot, solbær,...