• Barberkost KOSMO Sort Silvertip, Mühle
Barberkost KOSMO Sort Silvertip, Mühle

Barberkost KOSMO Sort Silvertip, Mühle

615,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Luksus barberkost fra KOSMO serien fra Mühle Shaving. KOSMO serien er fremstillet i et moderne og elegant design til en traditionel barbering, hvor præcision og elegance harmonerer med et materialevalg af høj kvalitet.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Moderne og elegant kendetegner serien KOSMO fra Mühle. Serien betragtes som en Cosmopolitan - enkelt og stilrent med et materialevalg af meget høj kvalitet ned til mindste detalje.

KOSMO serien er med udskifteligt børstehoved.

Materialet på denne barberkost er poleret ædel harpiks - et bearbejdet kunststof, der kræver et godt håndværk at fremstille. Selve fremstillingsprocessen er et højt kvalificeret plast, hvis overflade bearbejdes separat og raffineret. Hvert enkelt del er poleret af flere omgange for at give overfalden en særlig glans. Selve grebet afrundes med krom, hvis overfalde er korrosionsbestandig og ekstremt holdbart. Materialet er slidstærkt og nemt at rengøre.

KOSMO barberkost er håndlavet med præcision og fremstillet med Silvertip, der er det dyreste og bedste fra grævlingen. Hårene er flimrende sølvfarvet i spidsen og mørke inderst. Silvertip grævlingehår har en lang levetid, og er et værdifuldt unika med fremragende egenskaber, der har en optimal evne til at holde på store mængder vand, så du opnår en perfekt blanding til at skumme din barbercreme eller barbersæbe op med, og får et cremet barberskum.

En Silvertip barberkost er ”Roll-Roycen” indenfor luksus barbergrej.

Målspecifikation: Ring størrelse: M – 21 mm B: 35 mm H: 110 mm V: 98 g

Dataark

Børstetype
Silvertip badger

Relaterede produkter

(Der er 9 andre produkter i samme kategori)