• skægshampoo med duften af lemon
skægshampoo med duften af lemon

Skægshampoo, Sunset Ave. (80g), Mootes

155,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En naturlig skægshampoo i sæbeform, fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, der nænsomt renser og plejer dit fuldskæg. Denne skægshampoo fra schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Skægshampoo / skægsæbe fra schweiziske Mootes er fremstillet med værdifulde ingredienser, som aloe vera, der er kendt for sin nærende og plejende ingredienser, der samtidig reducerer hudirritation. Den schweiziske plante Edelweiss bidrager til et stykke schweizisk kultur, og har desuden en beroligende og genoplivende effekt, der samtidig beskytter skægget effektivt mod miljøpåvirkninger.

En skægshampoo, der giver dit skæg den bedste pleje.

Mootes anvender kun naturlige og hudvendlige ingredienser i deres produkter, der findes ingen mineralolier eller syntetiske dufte i denne skægshampoo.

Hvordan dufter denne: Sunset Ave. duften er komponeret med en blanding af udsøgte dufte fra petitgrain, orange, grapefrugt og lemon, lavendel og lidt rosmarin. Duften er både frisk, sprød og varm på samme tid.

Produktet er 100% fremstillet i Schweiz.

Sådan bruges den: Tag sæben, der ligger i en praktisk sæbeskål og skum godt op, og fordel skummet i hele skægget. Skyl godt efter med vand. Tør skægget nænsomt og kom gerne lidt olie eller skægbalsam i det let fugtige skæg.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Luksus barbercreme,...

178,00 DKK

Denne old school luksus barbercreme fra britiske Vulfix, der blev grundlagt I Manchester for over 60 år siden. Barbercreme Classic Sandalwood...