• Muhle Shaving Fusion Barberskraber VIVO Cream
Muhle Shaving Fusion Barberskraber VIVO Cream

Fusion Barberskraber VIVO Cream

450,00 DKK
Inkl. moms
Antal

VIVO serien fra Mühle i Tyskland er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er fremstillet i de bedste materialer til en fornuftig pris i et enkelt design.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

VIVO FUSION BARBERSKRABER er fremstillet af bearbejdet og poleret harpiks, der er et kunststof i meget høj kvalitet, som kræver et specielt håndværk for at opnå den æstetiske form, farve og kvalitet. Grebet afsluttes med en fod i krom, der er poleret, så det giver en flot glansfuld og holdbar overflade.

Grebet har en god størrelse, der ligger godt i hånden, og giver en behagelig og nem barbering.

VIVO serien er fra Mühle, hvor funktionalitet, kvalitet og pris - går op i en højere enhed og fuldendes med et virkelig flot stykke "værktøj" i et enkelt ergonomisk design.

Passer til Gillette® Fusion™ 5 klinge barberblade.

Mühle er Europas førende virksomhed indenfor fremstilling af luksus barbergrej. Mühle blev grundlagt i 1945, og var indtil 2006 kendt under navnet HJM "Hans Jürgen Müller". I dag drives firmaet med stor succes af grundlæggerens Otto Johannes Müller´s børnebørn - Christian og Andreas Müller.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Luksus barbercreme,...

178,00 DKK

Denne old school luksus barbercreme fra britiske Vulfix, der blev grundlagt I Manchester for over 60 år siden. Barbercreme Sicilian Lime har en...

Safety Razor, Krom...

373,00 DKK

En flot klassisk Safety Razor med rillet skaft, der giver et ekstra godt greb, så den ikke glider under din barbering. Safety Razor fra britiske...