• Muhle Shaving Fusion Barberskraber VIVO Cream
Muhle Shaving Fusion Barberskraber VIVO Cream

Fusion Barberskraber VIVO Cream

450,00 DKK
Inkl. moms
Antal

VIVO serien fra Mühle i Tyskland er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er fremstillet i de bedste materialer til en fornuftig pris i et enkelt design.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

VIVO FUSION BARBERSKRABER er fremstillet af bearbejdet og poleret harpiks, der er et kunststof i meget høj kvalitet, som kræver et specielt håndværk for at opnå den æstetiske form, farve og kvalitet. Grebet afsluttes med en fod i krom, der er poleret, så det giver en flot glansfuld og holdbar overflade.

Grebet har en god størrelse, der ligger godt i hånden, og giver en behagelig og nem barbering.

VIVO serien er fra Mühle, hvor funktionalitet, kvalitet og pris - går op i en højere enhed og fuldendes med et virkelig flot stykke "værktøj" i et enkelt ergonomisk design.

Passer til Gillette® Fusion™ 5 klinge barberblade.

Mühle er Europas førende virksomhed indenfor fremstilling af luksus barbergrej. Mühle blev grundlagt i 1945, og var indtil 2006 kendt under navnet HJM "Hans Jürgen Müller". I dag drives firmaet med stor succes af grundlæggerens Otto Johannes Müller´s børnebørn - Christian og Andreas Müller.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

One Minute Lift,...

296,25 DKK 395,00 DKK -25%

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron,...