Levering
Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus.

Levering i Danmark
Gentlemen´s Bazaar sørger for levering med GLS, til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Leveringstiden er 1-2 hverdage.

Bemærk: Ved køb over kr. 199,- er der fri fragt til en GLS Pakkeshop.

Fragtpriser
Fragtpriser med GLS UDEN omdeling er kr. 39,00 inkl. moms.
Fragtpriser med GLS MED omdeling er kr. 43,00 inkl. moms. - Herunder erhvervspakker.

- Alle pakker sendes med track & trace.
- Du vælger selv om pakken skal leveres med omdeling eller uden omdeling.

Pakke uden omdeling, du afhenter pakken på det ønskede udleveringssted, uden at den som normalt først er forsøgt omdelt. Du vil modtage en SMS samt e-mail fra GLS, der informerer omkring leveringstid og sted.

Pakke med omdeling, pakken bliver leveret til dig direkte på bopælen. Er du ikke hjemme, skal pakken hentes på nærmeste udleveringssted. Du vil modtage en SMS samt e-mail fra GLS, der informerer omkring leveringstid og sted.

Med track & trace, får vi et sporingsnummer af GLS, som kan bruges til at finde ud af, hvor pakken befinder sig. Det er den mest sikre forsendelsesform.

Få din pakke – selvom du ikke er hjemme
Bliver din pakke sendt med GLS, kan du få din pakke leveret, selvom du ikke er hjemme. Du skal blot oplyse, hvor pakkebuddet må stille pakken, såfremt du ikke er hjemme, fx i udhuset eller i garagen. Vær opmærksom på, at GLS og vi ikke hæfter for tyveri efter aflevering. Levering med fuldmagt kan kun vælges, hvis du samtidig har valgt Pakke med omdeling.

e-mail-advisering
Vi sender en e-mail til dig, når din pakke er på vej. Dermed ved du, at pakken er undervejs, så du kan være hjemme og slipper for at gå på posthuset.

sms-advisering
Hvis du har oplyst dit mobil nummer, vil du modtage en sms, når din pakke er på vej. Du får at vide, at pakken er på vej, så du kan være hjemme, når postbuddet kommer. Dermed slipper de for at gå på posthuset.

Levering uden for Danmark
Vi leverer til Tyskland, Norge, Sverige, Færøerne & Island.