Beard Company er den skægge fætter til Gentlemens Bazaar, Beard Company henvender sig til alle de "skæggede" med fokus på naturlig pleje af fuldskæg og moustache. Vi er den lille butik med den ekstra gode service og de unikke produkter og har siden 2008 solgt kvalitetsprodukter til gentlemens i hele Danmark.

Vi bestræber os på, at tilbyde produkter, som du ikke finder i enhver anden butik for at øge produktudvalget på det danske marked. Med det håndplukkede sortiment er det vores ambition, at få "ham" til at føle sig bedre tilpas end nogensinde - uanset om du stiler efter simpel vedligeholdelse eller øget velvære. Det handler om, at gøre sig gældende med sin EGEN unikke stil.

Vi har som mål, at yde dig en høj grad af service. Det skal være nemt, bekvemt og trygt at handle hos Gentlemen´s Bazaar.
Har du ris, ros eller forslag til ændringer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeservice:
Du kan kontakte os på telefon: 51 25 13 99 (Tirsdag og Torsdag kl. 10 - 17), vi kan risikere at være ude af huset så send os endelig en mail på: info@gentlemens-bazaar.dk. - Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Gentlemen´s Bazaar
v/ Janne Grönquist Andersen
Syrenvænget 12
4160 Herlufmagle (kun kontor)
Telefonnummer: 51 25 13 99
E-mail: info@gentlemens-bazaar.dk
CVR nr. 31336333