• skæg og hårshampoo fra italienske Bullfrog
skæg og hårshampoo fra italienske Bullfrog

Skæg- og hårshampoo, Botanical Lab (250 ml.), Bullfrog

155,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En 97% naturlig skæg- og hårshampoo fra italienske Bullfrog, der er fremstillet specielt til mænd med sart, irriteret og følsom hud. De milde og naturlige ingredienser af tomat, mynte og lakrids ekstrakt virker beroligende, plejende og antiseptisk på huden med en frisk og naturlig duft.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

En delikat shampoo til skæg- og hår fra Bullfrog er mild og naturlig med forfriskende egenskaber med ekstrakt af tomat, mynte og lakridsrod, der styrker, renser, og blødgør skæg og hår. Ladridsrod har desuden en anti-septisk og rensende virkning, der hjælper med at genoprette hudens fugtbalance.

Det friske boost i shampooen kommer fra mint olien, der samtidig har en særdeles rensende virkning. Tomat har en fantastisk evne til at styrke hår og skæg. Bullfrog Botanical Lab hår- og skægshampoo er fremstillet af 97% naturlige plantebaserede råstoffer.

Duften er naturlig frisk grøn.

Ingredienser: Decyl Glucoside, Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Parfum, Mentha Piperita Extract, Solanum Lycopersicum fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citric Acid, Pentylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citral.

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)

Aftershave Lotion,...

230,00 DKK

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig...

Skægshampoo med...

140,00 DKK

Dit skæg har brug for grundig rengøring for at kunne fremstå sundt og velplejet. Bullfrog skægshampoo med peeling/skrubbeeffekt får huden under...