Barberkoste

For at nyde en traditionel våd barbering kræves det rigtige barbergrej og barberkosten er et meget vigtigt værktøj. En barberkost giver et cremet barberskum, masserer og løfter skægstubbene og forbereder huden til en tæt og glat barbering.

Vi har barberkoste i forskellige prisklasser. Fælles for alle barberkoste er, at de er fremstillet i hånden af de fineste materialer af bedste kvalitet med præcision efter gamle håndværksmæssige traditioner. En god barberkost skal ligge godt i hånden og have en god vægt, der gør den nem at arbejde med.

Skafterne på vores barberkoste er fremstillet i enten kunststof, natur træ eller poleret ædelharpiks, der kræver et godt håndværk.

Barberkoste findes med forskellige typer af børster. Barberkost med grævlingehår, fås i Pure Badger / Fine Badger (billigst – men med god massageeffekt) eller Super Badger / Silvertip (dyrest og med ultra bløde børster, der har en stor evne til at holde på vandet, og giver et enestående blødt barberskum).

Holdbarheden på en god barberbørste kan være op til 10 år, hvis den behandles korrekt, og får de optimale forhold til at tørre.

Der er 15 produkter.

Viser 1-15 af 15 vare(r)

Aktive filtre