BRAND

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 af 10 vare(r)

Active filters

Skægshampoo Limes &...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Naturlig olie til Fuldskæg,...

Naturlig skægolie til mænd med fuldskæg. Skæg olie er fremstillet med plejende og nærende olier i den bedste kvalitet. Denne skægolie med en mild og behagelig træagtig duft af sandeltræ fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet naturlige plejeprodukter til mænd.

Pris 145,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo Sandalwood (200...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en skøn duft af sandeltræ med varme noter af krydderier.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Naturlig Skægolie til...

Til dig, der ønsker et flot, naturligt velduftende og velplejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care har fremstillet en skægolie til fuldskæg af de reneste og lækreste ingredienser, der giver dit skæg den helt optimale omsorg og pleje.

Pris 288,00 DKK
favorite
0

Traditionel Safety Razor,...

Safety Razor i serien Traditionel fra Edwin Jagger i England. Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og tæt barbering. Denne håndlavet barberskraber er designet af Edwin Jagger, England.

Pris 295,00 DKK
favorite
0

Naturlig skægolie, Barber...

Mærk duften af sød mynte te blandet med den frugtagtige damp fra vandpiben, mens den gamle læderbetrukket barberstol inviterer dig til at nyde øjeblikket af den orientalske varme duft fra Cairos gader. Velkommen til Barber of Cairo - en naturlig skægolie fra OAK, der dufter fantastisk og samtidig...

Pris 239,00 DKK
favorite
0

Safety Razor, Krom...

En flot klassisk Safety Razor med rillet skaft, der giver et ekstra godt greb, så den ikke glider under din barbering. Safety Razor fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet luksus barbergrej i den bedste kvalitet, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Pris 373,00 DKK
favorite
0

Safety Razor, Krom, Edwin...

En flot klassisk barberskraber med skaft i krom. Safety Razor fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet luksus barbergrej i den bedste kvalitet, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Pris 295,00 DKK
favorite
0

Naturlig barbercreme i...

SHAVE CREAM fra tyske OAK forbereder huden til en perfekt barbering. Den fungerer som en ren skummende barbercreme, der ligger sig som en "film" på huden og skaber et ideel glid til din barberskraber. Dufter skønt naturligt af citrus, appelsin med noter af varm cedertræ og enebær.

Pris 149,00 DKK
favorite
0