Filtrér efter

Moustache Wax

Moustache wax er til dig, der vil sætte sit eget personlige præg på overskægget, så det får det rette hold / form, og fremstår velplejet og flot

Du kan være heldig, at have et overskæg, der holder formen af sig selv, men det er usædvanligt, og de fleste mænd har brug for at bruge moustache voks. Det ideelle er at vokse enderne, ved hjælp af en lille mængde voks der kan holde hårene på plads.
Moustache voks har ofte en meget hård konsistens, så et tip er at opvarme det med en hårtørrer eller opbevare voksen i bukselomme for at give voksen en god temperatur.

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 af 2 vare(r)

Active filters

Moustache voks, North Laine...

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. North Laine har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk cedertræ, der giver den en meget behagelig maskulin duft.

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Moustache voks, Sunset Ave....

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft. Produktet er 100% fremstillet i Schweiz af Mootes.

Pris 125,00 DKK
favorite
0