Liste af produkter sorteret efter Mærke The Brighton Beard Company

THE BRIGHTON BEARD COMPANY er etableret, designet og fremstillet i den mondæne britiske kystby, Brighton, med fokus på den "skæggede" livsstil. THE

BRIGHTON BEARD COMPANY blev grundlagt i 2013 af parret Lloyd & Jessica, som ønskede at skabe en karakteristisk skægpleje serie, der både har stil og samtidig giver det flotteste velplejede SKÆG.

THE BRIGHTON BEARD COMPANY blev grundlagt i 2013 af parret Lloyd & Jessica, som ønskede at skabe en karakteristisk skægpleje serie, der både har stil og samtidig giver det flotteste velplejede SKÆG.

Alle produkter er 100% naturlige og hvert eneste produkt er fremstillet nænsomt i hånden.

Inspiration til produkterne får THE BRIGHTON BEARD COMPANY i det naturskønne kystområde, med havet, som deres MUSE. Deres produkter har de valgt at opkalde efter lokale fiskere og gamle lovløse smuglere, der tidligere var både elsket og berygtet i hele East Sussex området. Hvert produkt har derfor deres egen lille anekdote baseret på sande historier.

Fra Creampot Tom til Jevington Jigg - er hvert produkt naturligt fremstillet og nænsomt udvalgt for at give dit skæg den bedste pleje med den skønneste naturlige duft.

THE BRIGHTON BEARD COMPANY har fokus på dit skæg - det er DIN personlige signatur - DIT skæg - SÅ - pas godt på det.