Home

Der er 117 produkter.

Viser 1-27 af 117 vare(r)

Active filters

Skægshampoo Limes &...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Deluxe Gaveæske med...

En eksklusiv gavesæke med ALT til pleje af skæg. Gaveæsken indeholder håndlavet naturlig skægolie, skægbalsam, voks til overskæg, kam og saks fra det britiske firma Bedfordshire Beard Co.

Pris 699,00 DKK
favorite
0

Skægolie, North Laine...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægbørste i rejseformat,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af vildsvin, da de lidt hårdere, og giver skægget glans, stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg.

Pris 205,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no. 20, Matt Clay...

Denne hårpomade er skræddersyet til at forme din frisure præcis, som du ønsker uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no. 20 fra schweiziske Mootes giver håret et fint struktureret look med den lækreste duft af kokos. Denne hårpomade eller hårvoks er udelukkende fremstillet af naturlige...

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no.53, Grease...

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske Mootes giver håret glans og et stærkt hold. Perfekt til en tilbagestrøget frisure. Duften er maskulin med en antydning af Bayrum.

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Barbercreme, Nomad Edition...

En lille praktisk barbercreme fra italienske Bullfrog. Barbercreme Nomad Edition har en frisk og maskulin duft, og giver et fantastisk barbercreme til en nænsom og blid barbering med duften af kokos med et strejf citrus og lidt mentol.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Barbercreme til følsom hud,...

En barbercreme til følsom og normal hud, der effektivt bekæmper razorburn, rødme og kløe i huden og samtidig giver en tæt og behagelig barbering med et lækkert barberskum. Barbercreme fra BAUME.BE i Belgien er fremstillet uden alkohol eller parabener. Barbercremen er glycerin-baseret, og er nem...

Pris 185,00 DKK
favorite
0

Holder til barberkos i krom

Stilren og funktionel holder i krom, der passer til de fleste barberkoste. Holder fra britiske Edwin Jagger

Pris 160,00 DKK
favorite
0

Naturlig olie til Fuldskæg,...

Naturlig skægolie til mænd med fuldskæg. Skæg olie er fremstillet med plejende og nærende olier i den bedste kvalitet. Denne skægolie med en mild og behagelig træagtig duft af sandeltræ fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet naturlige plejeprodukter til mænd.

Pris 145,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo Sandalwood (200...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en skøn duft af sandeltræ med varme noter af krydderier.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Truefitt and Hill,...

Flot fremstillet moustache kam fra verdens ældste barbershop og kgl. hofleverandør til det britiske kongehus, Truefitt & Hill, London, der siden 1805 har fremstillet nogle af verdens bedste plejeprodukter til mænd.

Pris 399,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Sunset Ave., (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægbørste til kortskæg,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af hestehår, da de bløde, og derfor velegnede til det korte skæg og samtidig stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg. Skægbørste håndlavet i den bedste kvalitet fra Schweiz.

Pris 277,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no.36,...

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske Mootes giver håret glans og et stærkt hold. Perfekt til en tilbagestrøget frisure. Duften er maskulin med en antydning af Bayrum.

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Plejende skægbalsam...

En plejende naturlig skægbalsam med verbena, shea butter, bivoks fra Chiemgau, jojobaolie og naturlige olier, der blødgør og plejer skægget på en naturlig måde. En skøn plejende skægbalsam håndlavet i Beyern af de bedste naturlige ingredienser, der giver dit skæg den bedste pleje.

Pris 265,00 DKK
favorite
0

Beskyttende Anti-Stress...

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma EBENHOLZ, der er en ny banebrydende 100% naturlig hudplejeserie designet til mænd, hvor der er kræset for alle detaljer. Emballagen er bæredygtig i et...

Pris 355,00 DKK
favorite
0

Aftershave Lotion,...

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig duft med noter af træ, krydderi, tobacco, læder, anis og Bay Rum – en rigtig skøn maskulin duft, som kun italienerne kan trylle frem.

Pris 230,00 DKK
favorite
0

Barbersæbe, Felce Aromatica...

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum En luksus barbersæbe fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Pris 229,00 DKK
favorite
0

Styptic Pencil, Cyril R....

En lille praktisk pen, der øjeblikkelig standser små blødning eller rifter ved barbering, og har desuden en antiseptisk virkning, der renser såret

Pris 50,00 DKK
favorite
0

Aftershave Balm til følsom...

En alkohol- og parabenfri Aftershave Balsam, der har en vidunderlig duft, og samtidig køler og beroliger huden efter barbering. Aftershave Balm fra BAUME.BE er fremstillet specielt til dig, der lider af irriteret og følsom hud især efter barbering.

Pris 225,00 DKK
favorite
0

Barbercreme Orange Amber,...

De lækre barbercremer fra portugisiske Musgo Real / Claus Porto er fremstillet tilbage i 1920, og er mere moderne end nogensinde. Barbercremerne har en fantastisk konsistens, og giver et skønt velduftende barberskum. Orange Amber er med duften af citrus, lavendel og musk.

Pris 159,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Mountain Pass (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en vidunderlig krydret duft med bl.a. cedertræ, koriander, sort pepper, salvie og...

Pris 125,00 DKK
favorite
0