Filtrér efter

Bullfrog

BULLFROG brandet er skabt af italienske Romano Brida i Milano 2013. Hans idé var, efter en rejse til New York, at bringe den moderne amerikanske barbershop kultur sammen med den italienske mere traditionelle.

BULLFROG blev på rekordtid en succes, og ejes i dag af virksomheden Percassi, Italien.

BULLFROG tilbyder en autentisk og funktionel række af lækre barber- og skægprodukter i den bedste kvalitet - stadig en god blanding af italiensk kunst med en amerikansk atmosfære, der ikke kun appellerer til rutinemæssig pleje, men også til din personlige stil.

BULLFROG sortimentet består af lækre barbercremer, aftershave, skægolie, skægshampoo, moustache voks og hårshampoo.

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 af 5 vare(r)

Active filters

Barbercreme, Nomad Edition...

En lille praktisk barbercreme fra italienske Bullfrog. Barbercreme Nomad Edition har en frisk og maskulin duft, og giver et fantastisk barbercreme til en nænsom og blid barbering med duften af kokos med et strejf citrus og lidt mentol.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Aftershave Lotion,...

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig duft med noter af træ, krydderi, tobacco, læder, anis og Bay Rum – en rigtig skøn maskulin duft, som kun italienerne kan trylle frem.

Pris 230,00 DKK
favorite
0

Skægolie - All In One...

All In One olie, der kan anvendes som en pre-shave olie til før barbering, og som fugtgivende og plejende olie til længere skæg, der trænger til et boost. Duften er eksklusiv og maskulin med noter af whisky, rum, læder og lidt absint – virkelig en lækker duft, som kun italienere kan lave den.

Pris 169,00 DKK
favorite
0

Shampoo all In One, Secret...

En all In One Shampoo til ansigt, hår og krop fra italienske Bullfrog. Shampoo Secret No. 1 er idelle til den pragmatiske mand, der ikke ønsker at bruge tid og ressourcer på at finde den rigtige flaske under bruseren – der skal bare være EN. All In One Shampoo er perfekt til rejsen og sport. En...

Pris 140,00 DKK
favorite
0

Skæg- og hårshampoo,...

En 97% naturlig skæg- og hårshampoo fra italienske Bullfrog, der er fremstillet specielt til mænd med sart, irriteret og følsom hud. De milde og naturlige ingredienser af tomat, mynte og lakrids ekstrakt virker beroligende, plejende og antiseptisk på huden med en frisk og naturlig duft.

Pris 155,00 DKK
favorite
0