Fitjar Islands

FITJAR ISLANDS

The place – the name – the inspiration

Vi er stolte over, at kunne præsentere de vidunderlige produkter fra norske Fitjar Islands.

Fitjar øerne ligger midt i det spændende klare vand i fjordene i det vestlige Norge. Her, midt det barske nordiske klima, og næsten ubeboet og isoleret, er det trods alt lykkedes Fitjar Islands at skabe et fuldstændigt unikt barberprodukt i et lækkert eksklusivt design.

Produkterne er derfor inspireret af det skiftende landskab, der har sin helt egen duftdimension af stille vintermorgener med en duft af frisk gran og enebærbuske, det saltede hav blandet med vild kapriol på en sommerdag eller duften af hav og vilde lyng om efteråret. Der findes næsten intet bedre sted, at samle inspiration til duftstoffer end i den klare ø-luft, der omgiver Fitjar-øerne.

Produkterne har et karakteristisk sortiment af moderne dufte, så du får en lille bid af duftene fra Fitjar Island, uanset, hvor du er.

Fitjar Islands anvender udelukkende de allerbedste ingredienser til deres produkter, som kun sælges i et begrænset antal butikker inden for Europa og Skandinavien samt håndplukkede hoteller. Fitjar Islands produkter leveres i et eksklusivt og rent design.

Der er 11 produkter.

Viser 1-11 af 11 vare(r)

Aktive filtre

Barbercreme, Holme...

210,00 DKK

Produkterne fra norske Fitjar Islands har navne efter små næsten uopdagede øer, som der findes hundredvis af i Norge. Holme er så lille, at den...