Filtrér efter

Mootes

MOOTES SCHWEIZ er et nyt up-coming brand med rødder i Zürich.

MOOTES er grundlagt i 2014, og allerede godt på vej ud i den store verden. Vi syntes altid, at det er sjovest at finde de små up-coming brand, for at kunne tilføre nye spændende produkter til vores kunder.

MOOTES produkter er alle fremstillet af de allerbedste råvarer med øje for bæredygtighed og økologi, og er fremstillet 100% i Schweiz.

Gå på opdagelse i MOOTES verden af lækre produkter til den moderne og sofistikerede mand, der sætter pris på kvalitet, gode råvarer og funktionalitet.

Der er 20 produkter.

Viser 1-20 af 20 vare(r)

Active filters

Skægolie, North Laine...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Sunset Ave., (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Mountain Pass (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en vidunderlig krydret duft med bl.a. cedertræ, koriander, sort pepper, salvie og...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Unscented (10...

En duftneutral skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg.

Pris 115,00 DKK
favorite
0

Skægbalsam, Sunset Ave....

En fantastisk naturlig forfriskende skægbalsam, fra schweiziske Mootes, der giver skægget et velplejet og naturligt look. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft.

Pris 198,00 DKK
favorite
0

Skægbalsam, Unscented...

En skøn naturlig skægbalsam, der giver skægget et velplejet og naturligt look. Duften er helt neutral og duftfri, så den ikke forvirre duften fra din parfume eller aftershave. Er fremstillet med naturlige ingredienser, fra schweiziske Mootes, og der giver dit skæg den bedste pleje og styling.

Pris 195,00 DKK
favorite
0

Moustache voks, North Laine...

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. North Laine har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk cedertræ, der giver den en meget behagelig maskulin duft.

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Moustache voks, Sunset Ave....

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft. Produktet er 100% fremstillet i Schweiz af Mootes.

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, sæbe, North...

En lækker skægshampoo i sæbeform, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, og er produceret 100% i Schweiz. En skægshampoo, der blidt og nænsomt renser dit skæg, så det fremstår sundt og velplejet. North Laine skægshampoo har en fantastisk træagtig duft med atlas cedertræ, enebær,...

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Skægbørste i rejseformat,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af vildsvin, da de lidt hårdere, og giver skægget glans, stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg.

Pris 205,00 DKK
favorite
0

Skægbørste til kortskæg,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af hestehår, da de bløde, og derfor velegnede til det korte skæg og samtidig stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg. Skægbørste håndlavet i den bedste kvalitet fra Schweiz.

Pris 277,00 DKK
favorite
0

Skægkam i palisandertræ,...

Flot håndlavet skægkam, der passer perfekt fra kort til mellemlangt skæg. Den kæmmer effektivt skægget og fjerner løse hår, snavs og andre "fremmedelegemer" i skægget, så det står flot og velplejet hele tiden. Den lille effektive skægkam er ikke større end et kreditkort, og er derfor nem at have...

Pris 287,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Sunset Ave....

En naturlig skægshampoo i sæbeform, fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, der nænsomt renser og plejer dit fuldskæg. Denne skægshampoo fra schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no. 20, Matt Clay...

Denne hårpomade er skræddersyet til at forme din frisure præcis, som du ønsker uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no. 20 fra schweiziske Mootes giver håret et fint struktureret look med den lækreste duft af kokos. Denne hårpomade eller hårvoks er udelukkende fremstillet af naturlige...

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no.53, Grease...

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske Mootes giver håret glans og et stærkt hold. Perfekt til en tilbagestrøget frisure. Duften er maskulin med en antydning af Bayrum.

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Hårvoks no.36,...

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske Mootes giver håret glans og et stærkt hold. Perfekt til en tilbagestrøget frisure. Duften er maskulin med en antydning af Bayrum.

Pris 175,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Knight Rider,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Knight Rider skægshampoo har en maskulin duft af forskellige...

Pris 149,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Sunset Ave.,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Sunset Ave. skægshampoo har frisk, sprød og varm duft af citrus.

Pris 149,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Mountain Pass,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Mountain Pass, har en skøn duft inspireret af de schweiziske alper.

Pris 149,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, North Laine,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. North Laine, har en skøn duft af træ.

Pris 149,00 DKK
favorite
0