Skæg

Der er 37 produkter.

Viser 1-27 af 37 vare(r)

Active filters

Skægshampoo Limes &...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Skægbørste i rejseformat,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af vildsvin, da de lidt hårdere, og giver skægget glans, stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg.

Pris 205,00 DKK
favorite
0

Naturlig olie til Fuldskæg,...

Naturlig skægolie til mænd med fuldskæg. Skæg olie er fremstillet med plejende og nærende olier i den bedste kvalitet. Denne skægolie med en mild og behagelig træagtig duft af sandeltræ fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet naturlige plejeprodukter til mænd.

Pris 145,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo Sandalwood (200...

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en skøn duft af sandeltræ med varme noter af krydderier.

Pris 250,00 DKK
favorite
0

Skægbørste til kortskæg,...

En flot og praktisk skægbørste, der er fremstillet med skaft i asketræ, og børster af hestehår, da de bløde, og derfor velegnede til det korte skæg og samtidig stimulerer huden og øger produktionen af talg, der hindre et tørt og trist skæg. Skægbørste håndlavet i den bedste kvalitet fra Schweiz.

Pris 277,00 DKK
favorite
0

Truefitt and Hill,...

Flot fremstillet moustache kam fra verdens ældste barbershop og kgl. hofleverandør til det britiske kongehus, Truefitt & Hill, London, der siden 1805 har fremstillet nogle af verdens bedste plejeprodukter til mænd.

Pris 399,00 DKK
favorite
0

Skægkam i palisandertræ,...

Flot håndlavet skægkam, der passer perfekt fra kort til mellemlangt skæg. Den kæmmer effektivt skægget og fjerner løse hår, snavs og andre "fremmedelegemer" i skægget, så det står flot og velplejet hele tiden. Den lille effektive skægkam er ikke større end et kreditkort, og er derfor nem at have...

Pris 287,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Sunset Ave....

En naturlig skægshampoo i sæbeform, fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, der nænsomt renser og plejer dit fuldskæg. Denne skægshampoo fra schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Plejende skægbalsam...

En plejende naturlig skægbalsam med verbena, shea butter, bivoks fra Chiemgau, jojobaolie og naturlige olier, der blødgør og plejer skægget på en naturlig måde. En skøn plejende skægbalsam håndlavet i Beyern af de bedste naturlige ingredienser, der giver dit skæg den bedste pleje.

Pris 265,00 DKK
favorite
0

Naturlig Skægolie til...

Til dig, der ønsker et flot, naturligt velduftende og velplejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care har fremstillet en skægolie til fuldskæg af de reneste og lækreste ingredienser, der giver dit skæg den helt optimale omsorg og pleje.

Pris 288,00 DKK
favorite
0

Hår og skæg pomade (60ml.),...

Denne hår- og skægpomade fra tyske Beyers Oil får topkarakter for sin fantastiske virkning. Produktet er håndlavet i Bayern af de bedste 100% naturlige ingredienser, der plejer, styler og vedligeholder dit skæg og hår. 

Pris 292,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Verbena (250...

En naturlig håndlavet skægshampoo, der blidt renser skæg og hår med de bedste ingredienser. Verbena gør hår og skæg blødt, så det fremstår velplejet og sundt. Har en skøn forfriskende duft af lemon.

Pris 265,00 DKK
favorite
0

Deluxe Gaveæske med...

En eksklusiv gavesæke med ALT til pleje af skæg. Gaveæsken indeholder håndlavet naturlig skægolie, skægbalsam, voks til overskæg, kam og saks fra det britiske firma Bedfordshire Beard Co.

Pris 699,00 DKK
favorite
0

Skægbørste, lille, pæretræ...

En flot lille og handy skægbørste håndlavet i Schwarzwald af pæretræ og med børster fra vildsvin. Børsten er med præget logo.

Pris 185,00 DKK
favorite
0

Moustache voks, North Laine...

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. North Laine har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk cedertræ, der giver den en meget behagelig maskulin duft.

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægolie - All In One...

All In One olie, der kan anvendes som en pre-shave olie til før barbering, og som fugtgivende og plejende olie til længere skæg, der trænger til et boost. Duften er eksklusiv og maskulin med noter af whisky, rum, læder og lidt absint – virkelig en lækker duft, som kun italienere kan lave den.

Pris 169,00 DKK
favorite
0

Moustache voks, Sunset Ave....

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft. Produktet er 100% fremstillet i Schweiz af Mootes.

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, sæbe, North...

En lækker skægshampoo i sæbeform, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, og er produceret 100% i Schweiz. En skægshampoo, der blidt og nænsomt renser dit skæg, så det fremstår sundt og velplejet. North Laine skægshampoo har en fantastisk træagtig duft med atlas cedertræ, enebær,...

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Skæg- og hårshampoo,...

En 97% naturlig skæg- og hårshampoo fra italienske Bullfrog, der er fremstillet specielt til mænd med sart, irriteret og følsom hud. De milde og naturlige ingredienser af tomat, mynte og lakrids ekstrakt virker beroligende, plejende og antiseptisk på huden med en frisk og naturlig duft.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Knight Rider,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Knight Rider skægshampoo har en maskulin duft af forskellige...

Pris 149,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Sunset Ave.,...

Naturlig skægshampoo fra Mootes, Schweiz. En shampoo specielt fremstillet til at rense og blødgøre dit fuldskæg. Skægshampoo fra Mootes er uden kemiske tilsætningsstoffer og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Sunset Ave. skægshampoo har frisk, sprød og varm duft af citrus.

Pris 149,00 DKK
favorite
0