Mærker

Der er 104 produkter.

Viser 1-27 af 104 vare(r)

Active filters

Deluxe Gaveæske med...

En eksklusiv gavesæke med ALT til pleje af skæg. Gaveæsken indeholder håndlavet naturlig skægolie, skægbalsam, voks til overskæg, kam og saks fra det britiske firma Bedfordshire Beard Co.

Pris 699,00 DKK
favorite
0

Skægolie, North Laine...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Barbercreme, Nomad Edition...

En lille praktisk barbercreme fra italienske Bullfrog. Barbercreme Nomad Edition har en frisk og maskulin duft, og giver et fantastisk barbercreme til en nænsom og blid barbering med duften af kokos med et strejf citrus og lidt mentol.

Pris 155,00 DKK
favorite
0

Barbercreme til følsom hud,...

En barbercreme til følsom og normal hud, der effektivt bekæmper razorburn, rødme og kløe i huden og samtidig giver en tæt og behagelig barbering med et lækkert barberskum. Barbercreme fra BAUME.BE i Belgien er fremstillet uden alkohol eller parabener. Barbercremen er glycerin-baseret, og er nem...

Pris 185,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Sunset Ave., (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes dufter skønt med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Plejende skægbalsam...

En plejende naturlig skægbalsam med verbena, shea butter, bivoks fra Chiemgau, jojobaolie og naturlige olier, der blødgør og plejer skægget på en naturlig måde. En skøn plejende skægbalsam håndlavet i Beyern af de bedste naturlige ingredienser, der giver dit skæg den bedste pleje.

Pris 265,00 DKK
favorite
0

Aftershave Lotion,...

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig duft med noter af træ, krydderi, tobacco, læder, anis og Bay Rum – en rigtig skøn maskulin duft, som kun italienerne kan trylle frem.

Pris 230,00 DKK
favorite
0

Barbersæbe, Felce Aromatica...

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum En luksus barbersæbe fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Pris 229,00 DKK
favorite
0

Styptic Pencil, Cyril R....

En lille praktisk pen, der øjeblikkelig standser små blødning eller rifter ved barbering, og har desuden en antiseptisk virkning, der renser såret

Pris 50,00 DKK
favorite
0

Aftershave Balm til følsom...

En alkohol- og parabenfri Aftershave Balsam, der har en vidunderlig duft, og samtidig køler og beroliger huden efter barbering. Aftershave Balm fra BAUME.BE er fremstillet specielt til dig, der lider af irriteret og følsom hud især efter barbering.

Pris 225,00 DKK
favorite
0

Barbercreme Orange Amber,...

De lækre barbercremer fra portugisiske Musgo Real / Claus Porto er fremstillet tilbage i 1920, og er mere moderne end nogensinde. Barbercremerne har en fantastisk konsistens, og giver et skønt velduftende barberskum. Orange Amber er med duften af citrus, lavendel og musk.

Pris 159,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Mountain Pass (10...

En skøn skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg. Denne skægolie fra Schweiziske Mootes har en vidunderlig krydret duft med bl.a. cedertræ, koriander, sort pepper, salvie og...

Pris 125,00 DKK
favorite
0

Hår og skæg pomade (60ml.),...

Denne hår- og skægpomade fra tyske Beyers Oil får topkarakter for sin fantastiske virkning. Produktet er håndlavet i Bayern af de bedste 100% naturlige ingredienser, der plejer, styler og vedligeholder dit skæg og hår. 

Pris 292,00 DKK
favorite
0

Styptic Matches (20 stk),...

Et mere hygiejnisk alternativ til styptic pencil er styptic matches, der har samme antiseptisk virkning og øjeblikkelig standser små blødninger og rifter ved barbering. Den er samtidig perfekt, hvis du har en lille knop, som du skærer under barbering. Hold matchen på såret et øjeblik indtil...

Pris 50,00 DKK
favorite
0

Barbersæbe til følsom hud i...

En barbersæbe fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at fugte og beskytte den følsomme hud under barbering. Barbersæben har en beroligende og fugtgivende egenskab, der er nem at skumme op med en barberkost.

Pris 255,00 DKK
favorite
0

Barbercreme Oak Moss, 100...

De lækre barbercremer fra portugisiske Musgo Real / Claus Porto er fremstillet tilbage i 1920, og er mere moderne end nogensinde. Barbercremerne har en fantastisk konsistens, og giver et skønt velduftende barberskum. Oak Moss er med duften af eukalyptus, krydderi og salvie.

Pris 159,00 DKK
favorite
0

Sort barbersæt med DE...

Eksklusiv barbersæt i 3 dele med barberkost i grævlinge hår, en DE Safety Razor i sort og en flot designet stander i krom fra britiske Edwin Jagger, Sheffield England, der siden 1988 har fremstillet eksklusivt barbergrej,

Pris 1.350,00 DKK
favorite
0

Skægshampoo, Verbena (250...

En naturlig håndlavet skægshampoo, der blidt renser skæg og hår med de bedste ingredienser. Verbena gør hår og skæg blødt, så det fremstår velplejet og sundt. Har en skøn forfriskende duft af lemon.

Pris 265,00 DKK
favorite
0

Skægolie - All In One...

All In One olie, der kan anvendes som en pre-shave olie til før barbering, og som fugtgivende og plejende olie til længere skæg, der trænger til et boost. Duften er eksklusiv og maskulin med noter af whisky, rum, læder og lidt absint – virkelig en lækker duft, som kun italienere kan lave den.

Pris 169,00 DKK
favorite
0

Barbersæbe refill til...

En barbersæbe fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at fugte og beskytte den følsomme hud under barbering. Barbersæben har en beroligende og fugtgivende egenskab, der er nem at skumme op med en barberkost.

Pris 94,00 DKK
favorite
0

Barbercreme Spiced Citrus,...

De lækre barbercremer fra portugisiske Musgo Real / Claus Porto er fremstillet tilbage i 1920, og er mere moderne end nogensinde. Barbercremerne har en fantastisk konsistens, og giver et skønt velduftende barberskum. Spiced Citrus er med duften af citrus, ingefær og muskatnød.

Pris 159,00 DKK
favorite
0

Skægolie, Unscented (10...

En duftneutral skægolie, der er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser og produceret 100% i Schweiz. Skægolie er et MUST, hvis du ønsker et flot, velplejet og sundt skæg.

Pris 115,00 DKK
favorite
0

Barbercreme, Havn (150...

En mild og varm barbercreme fra norske Fitjar Island, med en beroligende duft af cedertræ, urter og blomstrende lyng - en mild og behagelig ren duft. Barbercremen er håndrørt af de bedste naturlige ingredienser, og giver en blid barbering med et fantastisk velduftende rent barberskum til en tæt...

Pris 210,00 DKK
favorite
0

Pre-Shave Gel til følsom...

En fantastisk mild Pre-Shave Gel fra belgiske BAUME.BE. Et Pre-Shave produkt skal påføres huden inden barbering for at blødgøre skægstubbene, så din skraber ikke kommer på overarbejde, og fungerer desuden som en ekstra beskyttelse til huden. Denne Pre-Shave Gel er fremstillet med fugtgivende...

Pris 150,00 DKK
favorite
0

Naturlig Skægolie til...

Til dig, der ønsker et flot, naturligt velduftende og velplejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care har fremstillet en skægolie til fuldskæg af de reneste og lækreste ingredienser, der giver dit skæg den helt optimale omsorg og pleje.

Pris 288,00 DKK
favorite
0

Beskyttende Anti-Stress...

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma EBENHOLZ, der er en ny banebrydende 100% naturlig hudplejeserie designet til mænd, hvor der er kræset for alle detaljer. Emballagen er bæredygtig i et...

Pris 355,00 DKK
favorite
0

Skægbalsam, Sunset Ave....

En fantastisk naturlig forfriskende skægbalsam, fra schweiziske Mootes, der giver skægget et velplejet og naturligt look. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft.

Pris 198,00 DKK
favorite
0