• Truefitt and Hill, Moustache Voks, (15 ml.),
Truefitt and Hill, Moustache Voks, (15 ml.),

Truefitt and Hill, Moustache Voks, (15 ml.)

199,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En 100 % naturlig Moustache voks uden syntetiske ingredienser, alkohol og parabener, der styler og former dit overskæg. Moustache voks fra Truefitt and Hill, London, der siden 1805 har fremstillet nogle af verdens bedste plejeprodukter til mænd under motto´et GROOMING MEN FOR GREATNESS.

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Naturlig voks til overskæg med bivoks og Shea Butter, der giver et flot velplejet og fremragende formbart hold til dit overskæg.

Er desuden fremstillet med jojoba, Kukui Nut, avocado, solsikke og Aloe Vera olie, der samtidig giver dit overskæg den bedste pleje.

Duften er mild og naturlig med grapefrugt, mandarin og bergamot (citrus).

Sådan bruges den: Det bedste resultat får du, hvis skægvoksen er varmet ganske lidt op inden brug - f.eks ved at have den i bukselommen eller bruge en føntørre ganske kort. Brug bagsiden af din fingernegl til at fjerne en lille mængde voks fra krukken. Blødgør skægvoksen mellem tommel- og pegefinger og smør det ind i dit overskæg, og form det, som du ønsker.

En voks, der former dit overskæg er kun til mænd med et godt kraftigt overskæg, der kan formes. Mænd med et kort og tæt overskæg, kan ikke anvende en voks til overskæg, da de korte skægstubbe er for stive til at kunne formes.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 5 andre produkter i samme kategori)