• Moustache voks "extra hold" - Jevington Jigg (30 ml.) - Brighton Beard Co.
Moustache voks "extra hold" - Jevington Jigg (30 ml.) - Brighton Beard Co.

Moustache voks "extra hold" - Jevington Jigg (30 ml.) - Brighton Beard Co.

115,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En håndlavet og naturlig voks til dit overskæg, der tæmmer selv det mest uregerlige skæg til en flot "cykelstyr". Moustache voks fra The Brighton Beard Company i England.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Skæg voks til overskæg eller Moustache voks, der former, plejer og giver skægget struktur. Denne moustache voks er med EKSTRA HOLD, der er perfekt til at skabe et flot overskæg, der understreger din personlighed.

Denne naturlige moustache voks er fremstillet i hånden af de allerbedste naturlige ingredienser, der sikre den bedste pleje af dit overskæg.

Med en voks til dit overskæg er der ingen ende på de geometriske, arkitektoniske og skulpturelle muligheder for at forme dit overskæg, lige præcis, som du ønsker, at understrege din personlighed.

Sådan bruges den: For at kunne bruge en voks til overskæg, kræver det, at dit skæg har længde, så det kan formes. Varm voksen op enten med en føntørre eller i hænderne, så skæg voksen bliver varm og smidig inden den masseres ind i overskægget og formes til et flot cykelstyr / Moustache.

Hvordan dufter den: Jevington Jigg voks til overskæg / Moustache voks dufter af mandarin, enebær og cedertræ - maskulin og naturlig duft.

En super lækker naturlig og håndlavet voks til overskæg fra The Brighton Beard Company i Brighton, England.

Leveres i 30 ml. vintage dåse

Hvert produkt fra The Brighton Beard Company har hver sin lille anekdote - her den sande historie om Jevington Jigg:

"Not one to mind donning the odd petticoat and lady-voice here and there to slip past the coppers, Jev Jigg was quite the fella. Innkeeper by day and moonshining crook by night. For a while Jigg was indestructible – much like our beard and moustache wax. Until the day he was deported to Botany Bay, Australia for tea leafing a mare"

Dataark

Duftnote
Cedertræ

Relaterede produkter

(Der er 13 andre produkter i samme kategori)