• Skægolie til fuldskæg, THE TOBACCONIST, (10 ml.) - Bedfordshire Beard Co.
Skægolie til fuldskæg, THE TOBACCONIST, (10 ml.) - Bedfordshire Beard Co.

Skægolie til fuldskæg, THE TOBACCONIST, (10 ml.) - Bedfordshire Beard Co.

85,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Pleje af fuldskæg kræver en god håndlavet olie, der plejer dit fuldskæg, giver fugt til huden under og får det bedste frem i dit skæg. Denne naturlige skægolie er håndrørt af de bedste naturlige ingredienser, der sikre dit skæg den bedste pleje og omsorg.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En håndrørt skægolie med en rigtig maskulin og krydret duft, der leder tankerne hen på "The Gentlemen Club" i starten af det 19. århundrede - duften er Spicy og alligevel frisk med lidt vanilje og sort peber - en skøn naturlig duft fra det britiske firma, Bedfordshire Beard Co, som har lagt vægt på aromaterapi og funktionalitet i deres skægolie.

For at dit skæg skal fremstå flot og velplejet kræver det omsorg og vedligeholdelse. Desuden suger dit skæg alle former for dufte til sig i løbet af dagen - så en god skægolie vil neutralisere duften og friske skægget op. Desuden er skæghår svært at kontrollere, da det vokser og krøller i alle retninger (groretning) - da skæghår er omtrent dobbelt så tykt, som normalt hår. Med en skægolie blødgør du skægget og giver huden under pleje og fugt.

Et flot veltrimmet skæg giver velvære og understreger din personlighed.

INDHOLD & FUNKTION I DENNE SKÆGOLIE:
Skægolie fra Bedfordshire Beard Co er håndrørt og fremstillet af naturlige olier af jojoba, mandel, abrikos, vindruekerne og hampefrø, der sikre dit skæg den bedste naturlige pleje.

HVORFOR BRUGE EN SKÆGOLIE VS SKÆGBALSAM:
En skægolie plejer, fugter og blødgør skægget samt huden under. En skægbalsam former skægget og giver det struktur / glans.

Dataark

Duftnote
Tobacco

Relaterede produkter

(Der er 6 andre produkter i samme kategori)

Naturlig Balsam til...

210,00 DKK

En skægbalsam former dit fuldskæg, og giver det glans og struktur. Denne skægbalsam er håndlavet fra det britiske firma Bedfordshire Beard Co,...