• GAVEÆSKE med 6 forskellige skægolier - Bedfordshire Beard Co.
GAVEÆSKE med 6 forskellige skægolier - Bedfordshire Beard Co.

GAVEÆSKE med 6 forskellige skægolier - Bedfordshire Beard Co.

480,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Kan du ikke vælge, hvilken naturlig skægolie, der passer til dig eller hvilket duft, der passer til dit humør, kan du med fordel købe denne gaveæske, der indeholder 6 forskellige naturlige skægolier med hver sin skønne duft fra britiske Bedfordshire Beard Co.

Denne webshop er e-mærket

 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel
 • Løbende kontrolleret

Pleje af fuldskæg kræver en god håndlavet olie, der plejer dit fuldskæg, giver fugt til huden under, og får det bedste frem i dit skæg. Disse naturlige skægolier er alle håndrørt af de bedste naturlige ingredienser, der sikre dit skæg den bedste pleje og omsorg.

Det britiske firma, Bedfordshire Beard Co, som har lagt vægt på aromaterapi og funktionalitet i deres skægolie, og er vores absolutte best seller.

For at dit skæg skal fremstå flot og velplejet kræver det omsorg og vedligeholdelse. Desuden suger dit skæg alle former for dufte til sig i løbet af dagen - så en god skægolie vil neutralisere duften og friske skægget op. Desuden er skæghår svært at kontrollere, da det vokser og krøller i alle retninger (groretning) - da skæghår er omtrent dobbelt så tykt, som normalt hår. Med en skægolie blødgør du skægget og giver huden under pleje og fugt. Et flot veltrimmet skæg giver velvære og understreger din personlighed.

MULTIPACK GAVEÆSKE INDEHOLDER:

 • 1 X 10 ML. FRESH - En perfekt "Wake-up Call" med frisk citron tilsat lidt cool pebermynte - en duft, der holder dit skæg frisk hele dagen. 
 • 1 X 10 ML VANILLA - En varm cremet duft, der er lige til at spise - en perfekt duft, hvis du skal på date.
 • 1 X 10 ML. THE TOBACCONIST - En duft, der leder tankerne hen på "Gentlemen Club" i starten af det 19. århundrede. Den er Spicy og nænsomt blandet med lidt vanilje tilsat sort peber - en perfekt kombination, der giver en fantastisk duft. 
 • 1 X 10 ML MANGO - En frisk og varm duft - der går over i lidt varme frugtagtige eksotiske noter.
 • 1 X 10 ML. DARK PEPPER - En jordnær, varm og sofistikeret duft - med et touch af Spicy sort peber og patchouli - elegant duft.
 • 1 X 10 ML. SAWMILL - Duften af nyhugget brænde og savværk - en varm træagtig duft.

INDHOLD & FUNKTION I SKÆGOLIERNE: Skægolie fra Bedfordshire Beard Co er håndrørt og fremstillet af naturlige olier af jojoba, mandel, abrikos, vindruekerne og hampefrø, der sikre dit skæg den bedste naturlige pleje.

Egenskaber: Jojobaolie: Er en vegetabilsk olie, der er rig på vitamin A, B & E, der er særlig velegnet til både tørt og fedtet hud / hår.
Mandelolie: Er fremstillet af tørrede mandler og er kendt for sin fugtgivende egenskab.
Abrikosolie: Fremstilles af abrikoskerner og har et højt indhold af vitamin A, C & E, der blødgør, giver glans og mindsker inflammation i huden.
Hampefrøolie: Er udvundet af hampeplantens frø og tilfører skægget et boost af fugt. Vindruekerneolie: Er en vegetabilsk olie, der har en fugtgivende egenskab, der hjælper huden med regenerering.

HVORFOR BRUGE EN SKÆGOLIE VS SKÆGBALSAM: En skægolie plejer, fugter og blødgør skægget samt huden under. En skægbalsam former skægget og giver det struktur / glans.

HVORDAN BRUGES DEN OPTIMALT:

 • Kom 6-8 dråber (afhængig af skæggets størrelse) i håndfladen og varm olien let op ved at gnide håndfladerne mod hinanden.
 • Fordel olien med finderspidserne i ansigtet, skægget og især på halsen.
 • Glat skægget i skæggets groretning eller brug med fordel kam eller børste, der masserer huden og glatter skægget.
 • Brug den gerne hver dag - og især efter trimning.

Leveres med praktisk pipette, der gør det nemt at dosere.

HUSK ALTID: At lave en lille hudtest inden du anvender et produkt, også selvom det er naturligt.

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)

Deluxe Gaveæske med...

699,00 DKK

En eksklusiv gavesæke med ALT til pleje af skæg. Gaveæsken indeholder håndlavet naturlig skægolie, skægbalsam, voks til overskæg, kam og saks...

Naturlig Balsam til...

210,00 DKK

En skægbalsam former dit fuldskæg, og giver det glans og struktur. Denne skægbalsam er håndlavet fra det britiske firma Bedfordshire Beard Co,...