• Naturlig Shampoo til fuldskæg, RESPIRO, (50 ml.) - AVERE LA BARBA
Naturlig Shampoo til fuldskæg, RESPIRO, (50 ml.) - AVERE LA BARBA

Naturlig Shampoo til fuldskæg, RESPIRO, (50 ml.) - AVERE LA BARBA

140,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En mild 100% naturlig plejende shampoo, der forkæler dit fuldskæg med de bedste naturlige plante-baserede ingredienser. Et håndlavet produkt fra AVERE LA BARBA, Treviso, Italien

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

For at give dit flotte fuldskæg den bedste pleje, er det VIGTIGT, at bruge en shampoo, der er specielt fremstillet til skæghår. RESPIRO naturlig shampoo til fuldskæg frisker dit fuldskæg op, og giver det vitalitet. RESPIRO shampoo er fremstillet af planten RADICCHIO i forskellige friske varianter. Planten RADICCHIO vokser netop i Treviso Italien, og er kendt for sin fremragende egenskab til at genoprette hudens naturlige fugtbalance og er balsam for dine hårsække.

RESPIRO shampoo til fuldskæg har en mild PH værdi, der er meget nænsom mod hud og hår. Den renser skægget, giver det fylde og fugt på en naturlig måde UDEN mineralolier, vaseline og parabener.

Leveres i en flot glasflaske med håndskåret top af træ, der giver den stil og maskulinitet.

MADE IN ITALY - der er vedlagt en udførlig brugsanvisning i pakken.

SÅDAN BRUGES DEN:
Fugt skægget og kom et par dråber shampoo i og fordel det i skægget. Lad det sidde et par minutter og skyl grundigt efter.

Bør kun anvendes 1 x dagligt.

RESPIRO shampoo til fuldskæg har en meget naturlig og neutral duft fra de forskellige sorter af RADICCHIO. Denne shampoo er den bedste vi har testet indtil nu, og kan derfor varmt anbefales.

Ingrediensliste: AQUA QB, CICHORIUM INTYBUS, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, CITRIC ACID, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, DISODIUM EDTA.

Relaterede produkter

(Der er 5 andre produkter i samme kategori)

Shampoo TENACIA, til...

185,00 DKK

En styrkende og nærende shampoo i den bedste kvalitet, der er ideel til hårtab, skæl, tørt og slidt hår. TENACIA shampoo styrker og normaliserer...