• Naturlig Olie til fuldskæg, RUGIADA, (50 ml.) - AVERE LA BARBA
Naturlig Olie til fuldskæg, RUGIADA, (50 ml.) - AVERE LA BARBA

Naturlig Olie til fuldskæg, RUGIADA, (50 ml.) - AVERE LA BARBA

280,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Inspireret af den kraft og intelligens, der kommer fra naturen, har AVERE LA BARBA fremstillet en olie, der givet dit fuldskæg den bedste fugt, beskyttelse og pleje UDEN mineralolier, vaseline eller parabener. Et håndlavet produkt fra AVERE LA BARBA, Treviso, Italien

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

RUGIADA skægolie fra AVERE LA BARBA, Treviso Italien er håndlavet af de bedste ingredienser fra naturen, der giver dit skæg et boost af pleje. En skægolie giver dit skæg pleje, fugt og vitalitet.

Leveres i en flot glasflaske med håndskåret top af træ, der giver den stil og maskulinitet. MADE IN ITALY - der er vedlagt en udførlig brugsanvisning i pakken.

HVAD ER DER I SKÆGOLIEN:
RADICCHIO olie: Fuld af mineraler og vitaminer, der er balsam for dit skæg.
Argan Olie: Rig på vitamin E og fedtsyrer, der virker beroligende. Argan olie er ekstrem nærende for hud og hår og er samtidig et naturligt anti-age produkt.
Solsikke Olie: Rig på linolsyre, der lindrer og beskytter hudens normale fugtbalance.

SÅDAN BRUGES DEN: Kom et par dråber olie i håndfladen og fordel det i hele skægget i groretningen. En olie giver glans, beskyttelse og styrke til skægget, så det fremstår flot og velplejet.

HVORDAN DUFTER DEN: RUGIADA har en skøn og meget behagelig naturlig duft.

Relaterede produkter

(Der er 2 andre produkter i samme kategori)

Shampoo TENACIA, til...

185,00 DKK

En styrkende og nærende shampoo i den bedste kvalitet, der er ideel til hårtab, skæl, tørt og slidt hår. TENACIA shampoo styrker og normaliserer...