• Børste til overskæg, ELEGANZA - AVERE LA BARBA
Børste til overskæg, ELEGANZA - AVERE LA BARBA

Børste til overskæg, ELEGANZA - AVERE LA BARBA

199,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Børste til overskæg i et smuk elegant design. Børste til moustache/overskæg med naturlige børster af vildsvin og skaft af Kotibé træ. Et håndlavet produkt fra AVERE LA BARBA, Treviso, Italien

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

ELEGANZA, børste til overskæg fra AVERE LA BARBA, Italien er fremstillet med børster af vildsvin i forskellige længder, der er velegnet til ALLE typer overskæg - fint som kraftigt og i alle længder.

Skaftet er fremstillet af mørkt Kotibé træ, der garanterer en lang holdbarhed. Børsten er inspireret af naturens elegance i et enkelt flot design, der gerne skulle holde i mange år.

MADE IN ITALY - der er vedlagt en udførlig brugsanvisning i pakken.

VI ANBEFALER, AT BRUGE DEN PLEJENDE MOUSTACHE VOKS, GIOIA, SAMMEN MED DENNE BØRSTE.

HVORFOR BRUGE EN BØRSTE MED NATURLIGE HÅR: De naturlige børstehår har en molekylær sammensætning, der svarer til dit eget hår, og vil derfor ikke ændre på hårets struktur eller fugtbalance, så man undgår statisk elektricitet, der ødelægger håret. De forskellige længder på børstehårene giver samtidig din hud en blid massage og fjerner skæl og løse hår i dit skæg, så det fremstår flot og velplejet.
Børst gerne dit overskæg 2 x dagligt minimum, så du undgår sammenfiltring.

Mål: 12 x 1 cm

Relaterede produkter

(Der er 2 andre produkter i samme kategori)

Shampoo TENACIA, til...

185,00 DKK

En styrkende og nærende shampoo i den bedste kvalitet, der er ideel til hårtab, skæl, tørt og slidt hår. TENACIA shampoo styrker og normaliserer...